Vanliga frågor och svar

Fråga
Jag har ett vanligt enkelkonto idag. Jag vill använda mitt konto på min TV, min dator, min telefon, min Nvidia Shield och min surfplatta. Men jag kommer bara använda en av dessa åt gången. Behöver jag ett DUO-konto?

Svar
Nej, du kan använda ditt enkelkonto på hur många enheter som helst så länge bara en stream körs under samma tidpunkt. Tänk på att det alltid är eget ansvar som gäller när du installerar din m3u länk någonstans. I de flesta appar kommer det bli svart bild när du försöker öppna en stream när ditt konto redan streamar någon annanstans.

Fråga
Jag har idag en MAG-box, en TVIP-box eller en Formuler-box som kör på portalen (MAC/ID-adressen från undersidan av boxen). Behöver ju ett duo-konto för att kunna få en m3u länk så att jag kan kolla i t.ex. min telefon?

Svar
Nej, en m3u länk ingår i ditt konto. Har du inte din m3u länk och du vill ha den så kontaktar du Pongo Support via m.me/pongosupport tänk på att samma regel gäller att om du använder din m3u länk så kan du inte använda din box med portalen.

Fråga
Jag reser mycket i tjänsten på många olika platser samtidigt. Jag vill också att enheten där jag permanent bor ska kunna användas när jag är på utlandsvistelse. Ska jag ta ett duo-konto eller två separata konton?

Svar
Kortare vistelser på upp till 7 dagar fungerar duo-konto utmärkt både på hemmaplan och bortaplan. Om du inte ska använda enheten där du permanent bor under din utlandsvistelse så behöver du inget duo-konto och kan således fortsätta med ditt enkelkonto.

Fråga
Jag har ett semesterställe/stuga/alternativ boende på annan geografisk plats än min permanenta bostad. Jag vill kunna använda mina enheter i min permanenta bostad samtidigt som jag använder enheter i min tillfälliga/semesterbostad. Kan jag använda duo-konto?

Svar
Det korta svaret är nej. Du ska ha två separata konton. Det långa svaret är att om du är mindre än 7 dagar i din semesterbostad/stuga/alternativa så kan du använda duo samtidigt som enheterna används i din permanenta bostad på en annan geografisk plats.

Fråga
Jag har massor av olika enheter/appar/boxar hemma och vill kunna titta i min mobiltelefon när jag inte är hemma. Jag vill kunna använda enheterna där hemma samtidigt som jag använder min telefon via mitt mobila nätverk (4G). Kan jag använda duo?

Svar
Här är det ett defintivt ja från serverns sida. Du kan använda duo så länge det inte är två olika ISP (bredbandsleverantörer). Wifi + Mobilt nätverk kan således accepteras från serverns sida.

Och precis som vanligt - ska inte enheterna användas i din permanenta bostad när du inte är hemma och du vill kolla i din mobil så räcker ett vanligt enkelkonto oavsett om du använder mobila nätverket eller ett wifi.

Fråga
Jag behöver ett trippel (3), kvadrupel (4), kvintupel (5) konto. Går det att lösa även om ni bara har duo-konto och enkelkonton i butiken?

Svar
Ja! Det går att lösa och reglerna är identiska med duo-kontot. Kontakta oss för prisuppgift.

Fråga
Jag har en MAG-box, Formuler eller TVIP-box idag. Kan jag skaffa duo?

Svar
Korta svaret är nej.
Långa svaret är att det går rent tekniskt att lösa på Formuler eller TVIP men det finns två kända nackdelar.

1. På TVIP-boxen använder man Content Source/Innehållskälla M3u Playlist iställer för webportal. Vad innebär det? Jo, att alla kanalerna/serierna/filmerna hamnar i en lång lista istället för grupperat och organsierat som i portalen. Anledningen är att man bara kan använda en portal per konto. Om man har en M3u editor som t.ex. Xtream Editor så kan man skapa listan så det blir som man önskat sig. https://xtream-editor.com/
Om man inte behärskar Xtream Editor så är mitt råd att inte använda duo med två TVIP-boxar utan istället köra två separata konton för bästa upplevelse.

2. På Formulerboxen så händer det ibland att serier försvinner när man använder m3u-länken istället för portalen. Om man inte ska använda serierna så går alltså utmärkt att använda Formuler för duokonto.

Endast en ansökan per hushåll
Applicera INTE bakom ett VPN Fyll INTE i ansökningsblanketten mer en gång, ifall det blivit ett misstag så maila oss på supporten så korrigerar vi det.

Provkontot är giltigt från den sekund du får det i din inkorg och 60 minuter framåt. Du ansvarar för att titta på din skräppost eftersom det är mycket vanligt att vår post hamnar där.

Sök inte efter ett provkonto om du inte har tid att använda det, du får inte något senare eftersom du missade eller inte behövde använda det. Bandbredden kostar oss pengar så vänligen respektera detta. Använd INTE e-postkonton för engångsbruk, mailinator, fakemailgenerator, stromox, zainmax, zain och mer.

Skicka inte e-post till oss med förfrågningar om när ditt testkonto kommer att slutföras.

Endast en anslutning per konto.
Du får inte använda ditt konto på flera enheter samtidigt, även om det är samma hushåll. Det går bra att använda på flera enheter så länge det aldrig används samtidigt. Förbjudet att dela med sig av sitt konto till vänner, familj etc Du ansvarar själv för att se till att kontot inte hamnar i fel händer. INGA favoritlistor skall göras, man går alltid in via det land man önskar och startar kanalen därifrån.

Att hoppa för snabbt mellan IP adresser är förbjudet då detta inte anses som normal användning

Att restreama våra kanaler är totalt förbjudet att spela in en kanal medan du tittar på en annan kanal är förbjudet, då du använder dubbel bandbredd och orsakar precis samma skada för oss som om du hade tittat på två enheter samtidigt.